Comanda de minim 190 lei si primesti cadou 1 borcan de Miere de Cires Salbatic (32.00 lei)

Condiții de returnare

Înainte de a comanda orice produs, te rugăm insistent să verifici cu atenție produsul pe site. În pagina de descriere a produsului vei găsi toate informațiile necesare. În cazul în care dorești mai multe informații, te rugăm să ne contactezi la: beezumiere@gmail.com sau telefonic: 0744 374 966. 

Conform Ordonanței de Urgență 34/2014 privind drepturile consumatorilor, Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.Termenii de returnare

Trebuie sa ne anunțați prin e-mail: beezumiere@gmail.com sau telefonic la 0744 374 966 în primele 7 zile de la primirea comenzii cu ce produse doriți să returnați, având termen limită până în a 14 a zi pentru a le returna.
– Produsele pot fi returnate numai dacă se află în starea lor originală, nu prezintă deteriorări datorate unei utilizări, dăcă sunt însoțite de ambalajul original. Produsele trebuie sa aibă eticheta intactă si nedesfăcută.

– Daca produsele au fost desfăcute iar sigiliile acestora au fost rupte nu se mai pot returna.

Intră în sarcina clientului să solicite serviciile curierului pentru returnarea produselor, costurile fiind suportate de către acesta.

Rambursarea banilor

Banii înapoi în maxim 14 zile în caz de retur!

Impreuna cu coletul trebuie sa ne trimiteti si codul IBAN unde doriti sa trimitem banii.

Odată ajuns la noi coletul cu produsele returnate, Beezum se obligă să returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor în termen de 14 zile de la data primirii și validării returului; în această contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate.

In termen de 14 zile veți primi banii în contul specificat de dumneavoastra.